marți, 23 septembrie 2008

Veşti bune


In sedinta de saptamana trecuta in cadrul Guvernului a avut loc o discutie privind rectificarea bugetara si resursele avute la dispozitie pentru suplimentarea fondurilor destinate unor domenii, a anuntat primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu. Seful Executivului a precizat ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative va primi suplimentar suma de 2.000 de miliarde de lei vechi pentru subventionarea energiei termice produsa in sistem centralizat.
Sume suplimentare vor primi, de asemenea, Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei pentru plata pensiilor majorate ale agricultorilor si pentru plata unor prestatii sociale, si Ministerul Justitiei pentru plata drepturilor salariale castigate in instanta de procurori si judecatori.
Totodata, Ministerul Agriculturii va primi in plus fonduri in suma de 6.000 de miliarde de lei vechi pentru plata unor subventii destinate producatorilor agricoli.

2 comentarii:

Procuroru spunea...

Veşti bune, dar nu zice nimeni că Tăriceanu pentru voturi a luat-o pe câmpii şi asmute cetăţenii împotriva magistraţilor pentru salariile "indecente" ale acestora.
De ce tace fotomodelul când este vorba de salariile indecente ale consiglierilor lui din C.A.-urile societăţilor de stat falimentare?

Cătălin Paraschiv spunea...

vezi mai sus