marți, 12 mai 2009

De la lume adunate III

Categoria "Mâna care comandă"

"Este sigur o mână criminală sau un grup de interese care tot comandă greve ....Acum poate vor urma : frizerii,hingherii,gunoierii,vitanjeorii,dascălii şi călugării,etc."

Categoria "Cine merita sa i se dea ?"

"Pentru grefieri chiria se deconteaza doar de doua luni chiria. Sa se verifice cine
primeste legal decontarea chiriei, deoarece sunt plin de magistati care platesc chirie la
parintii lor. Si un grefier are salariul intre 1000-1800 lei iar un judecator in jur de
6.000 lei . Cine merita sa i se deconteze chiria?"

Categoria "Nu produci nu mănânci"

"Interesant este ca toti cei enumerati mai sus nu produc nimic. Cite pensii ale celor direct productivi trebuie sa se cumuleze ca sa ajunga la nivelul unei astfel de "pensii speciale"? Intr-o societate normala nu am avea nevoie de nici unul dintre acesti "SPECIALI"."

Categoria " Eu decin, el decine, dar tu decini ?"

"Cine decine care sunt meseriile speciale?
De ce magistratii sunt bagati in categoria asta? Ce au iei atat de special? Buzunare mai largi cumva?"

Categoria "Dau un virus pentru un procent"

"De la magistrati,cu procentul de 50% ,a inceput sa bintuie virusul in tot sistemul de salarizare de stat: profesori,sa. unul din sporuri e de 50%,de fapt 75%.desi a fost cuprins,anterior in salar il revendica din nou (deci aplicat de 2 ori devine 1,5x0,5x100= 75%!!!!!)"

Categoria "Concupiscenţa sinergetică şi caracatopişniţa cu came"

"Aici,putem neglija acuzatia de reductionism , deoarece orice model se apropie doar asimptotic de realitate.In cazul de fata,simpla utilizare a unui model analogic adecvat conduce la cresterea informatiei( a ordinii) si scaderea entropiei...Ceeace si dorim. Energia reactiva(birocratia) ajuta la producerea energiei active-valutare (productia), care doar ea se factureaza.Orice crestere necontrolata a energiei reactive(birocratia) conduce la "incarcarea" suplimentara a retelelor cu "supratensiuni" si posibile "conturnari"..."

Niciun comentariu: