marți, 26 mai 2009

De la lume adunate VIII

Categoria "Mă întreb când trebuie să te prezinţi"

"te doare capul cand te uiti la fauna din fruntea acestei intitutii retrograde si stai sa te intrebi, cand rebuie sa ma prezint in fata unui magistrat ce ar trebui sa am asupra mea: un sac de bani sau un KALASHNIKOV. Va las pe dumneavostra simplii cetateni (exclus parerile faunei mai sus amintite) sa va exprimati opiniile."

Categoria "Trecând duios graniţa de stat"

"sa plece trecand granita de stat a romaniei! mare smecherie! au facut ceva pana acum? niste smecheri care se supara ca nu vor mai avea megasalariile de pana acum. uitati-va la voi intai si la cartonasul galben pe care ni-l arata ue de ani de zile si la marsaviile pe care le-ati facut si le faceti permanent! plecati! toti!"

Categoria "Fie cât de mică tot mare e"

si unde sa plece judecatorii? de unde sa mai aibe venituri sa traiasca pe picior mare? sa fim seriosi. oricit de mici vor fi salariile, la fel de bine vor trai.

Categoria "De veghe in lanul...de porumb"

"pai nu e justitie, e haos, pe care voi l-ati facut, acordanadu-va cu nerusinare de doua ori un spor de 50 la suta. ajunge cu cat platim impozite sa tinem in spate magistrati cu salariu mediu de 8.500 lei (atat e acum), si grefieri cu 3500 (atat e acum). un grefier la noi castiga comparativ cu salariul mediu, cat castiga un judecator in Franta. In lanul de porumb cu voi, lipitori pe bugetul statului!"

Categoria "Citeşte biletul înfipt în spate"

"cea mai mare prostie care se face la noi (nu numai in justitie) este ca se face comparatie cu ce se intampla in tari civilizate din vest.daca in suedia hotul iti lasa un bilet in care-si cere scuze in romania hotul iti poate lasa un cutit in spate.in romania nu este cazul sa micsorezi pedepsele.este un NON SENS,O ABERATIE!"

Niciun comentariu: